DM Banner
Del gerne dette nyhedsbrev med dine venner og bekendte. Og mail til mig, hvis du har noget på hjerte.

Færre bor på landet

Politikere bør blande sig uden for folks valg af bopæl og lade dem bo, hvor de ønsker det, så længe de selv finansierer det.
Færre bor på landet

Arktis var isfrit om sommeren for 10.000 år siden

Vi lever ikke lige nu i det bedste klima af alle muligheder og enhver forandring er ikke nødvendigvis til det værre. Jeg hælder til at et varmere klima er bedre for menneskene end et koldere klima.

Muslingedyrkning gavner vandmiljøet

Muslingedyrkning gavner vandmiljøet
Det har længe været kendt at muslingedyrkning er godt for vandmiljøet da dyrkningen fjerner næringsstoffer. Desuden formindsker dyrkningen møngden af klorofyl i dyrkningsområdet og øger dermed vandets klarhed.

Den bedste Waldorf dressing

Det lader til at man skal spare lidt på skyr, hvis man vil have de fleste med. Jeg tror min favoritdressing bliver 0,5 dele cremefraiche, 0,3 dele mayo og 0,2 dele skyr
Den bedste Waldorf dressing

Rovdyrsfælden - om skarver og fisk

Rovdyrsfælden - om skarver og fisk
Rovdyrsfælden: Den situation i et økosystem, hvor der er så få byttedyr og så mange rovdyr, at bestanden af byttedyr aldrig kommer op igen, fordi de hele tiden bliver spist af rovdyrene, inden de når at vokse sig store

Første fodboldkamp om penge i Danmark

Bagefter lærte vi af Herningspillerne, at der skulle sættes penge af til kildeskat, moms, baneleje, HIK’s rejseudgifter og alt mulig andet, så der blev nok ikke mere end måske et par hundrede kroner tilbage pr spiller.  Alt dette måtte pressen jo helst ikke få at vide, men sådan en god historie kan jo ikke holdes skjult i Danmark og det blev da også nøje beskrevet i aviserne i hele landet næste dag.
Første fodboldkamp om penge i Danmark

AI kunst på galleri Sapere Aude

AI kunst på galleri Sapere Aude
Billederne er som udgangspunkt fremstillet ved at prompte et AI billedgenereringsværktøj. Det valgte billede printes derefter på lærred og kunstneren tilføjer et sort banner med en hvid tekst og maler videre med akryl på dele af billedet.
facebook twitter linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet