DM Banner
Del gerne dette nyhedsbrev med dine venner og bekendte. Og mail til mig, hvis du har noget på hjerte.

Klimarealismekonference - Klimakrisen er aflyst

eksistentiel trussel for menneskeheden, og vil kun let reducere den forventede økonomiske vækst. Menneskets velstand og trivsel påvirkes minimalt af klimaændringer, og adgang til fossile brændstoffer har været afgørende for vores udvikling. Overgangen til en fremtid uden fossile brændstoffer kan have større negative konsekvenser end klimaændringerne selv
Klimarealismekonference - Klimakrisen er aflyst

Fremtiden er ikke dystopisk

Fremtiden er ikke dystopisk
En ting, der altid synes at datere en sci-fi film, selv nogen af de nyere, er klodsede computere og kedelige, simple interfaces. Disse er verdener uden high-definition, fladskærmsmonitorer og et udvalg af farver og skrifttyper at vælge imellem. Hvor er alle smartphones?

Alle tager det FOR seriøst

Du (Jesper Theilgaard) ved, at i romernes storhedstid for ca. 2000 år siden var klimaet også seriøst varmere. Imperiet smuldrede, da det igen blev køligere, og andre folk indvandrede.
Alle tager det FOR seriøst

Air Badminton

Air Badminton
Nu har det internationale badmintonforbund udviklet en ny variation af spillet som gener sig til udendørs brug. Det bygger på en ny bold, som er konstrueret til at kunne klare vindhastigheder op til 3,3 m/s.

Ministerbesøg på Musholm

Ministerbesøget og den positive feedback fra skatteministeren betyder utrolig meget for os. Lad os fortsætte med at gøre Danmark til en global leder inden for akvakultur og bæredygtig fiskeopdrætning. Vi takker skatteminister Jeppe Bruus for hans besøg og hans interesse i vores industri!
Ministerbesøg på Musholm
facebook twitter linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet