Ted Nordhaus & Michael Shellenberger har begået en fantastisk artikel om miljøfanatismen:

“We, the most secure, affluent, and thoroughly modern human beings to have ever lived upon the planet, must abandon both the dark, zero-sum Malthusian visions and the idealized and nostalgic fantasies for a simpler, more bucolic past in which humans lived in harmony with Nature.”

Jo vist, de rammer da helt ved siden af med punkt 11: Massiv statsintervention som forudsætning for nye teknologiske gennembrud. De kommer med nogle gode eksempler, men glemmer at nævne alle de gange, hvor staterne har satset forkert. Men læs artiklen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.