Her kan du høre Liberal Alliances valgsang Kald en spade for en spade.

Sangen er skrevet af tidligere Shubidua-medlem Michael Hardinger og den århusianske musiker Tania Ovesen. Michael Hardinger var fløjet fra Californien for at opføre sangen på landsmødet – naturligvis medbringende t-shirts med teksten I love LA.

Anders Samuelsen forklarer her, hvorfor sangen fik lige præcis dét navn:

”I modsætning til partierne i rød og blå blok har vi modet til at fortælle danskerne sandheden. Vi siger tingene, som de er – og kalder en spade for en spade, som vores sang hedder. Danmark har på få år vendt et overskud til et underskud i milliardklassen, og Danmarks evne til at skabe vækst er på afrikansk niveau. Det er problemer, vi bringer frem i lyset og tager hånd om ved at foreslå lavere skat, gang i væksten og en mere effektiv offentlig sektor,” siger Anders Samuelsen.

Premieren på landsmødet 2011

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.