Berlingskes leder “Bureaukratiets svøbe” fra 22. april 2011 understøtter på forbilledlig vis Liberal Alliances mærkesag om mindre bureaukrati.

Vi overfører stadig flere skattekroner til offentlig velfærd, men samtidig bliver borgerne stadig mere utilfredse med de offentlige ydelser. En del af paradokset forklares med, at milliarderne går til bureaukrati. Som Berlingske demonstrerer, er bureaukratiet i det offentlige vokset dramatisk over en årrække.

Bemærk hvad de skriver om dambrug:

“Den omfattende miljøregulering er et tredje eksempel. I dagens Danmark sidder embedsmænd i Miljøministeriet og forskriver i detaljer, hvordan hver eneste dambrug skal indrettes teknisk, i stedet for at holde dambrugere ansvarlige ved at forlange, at de lever op til bestemte miljømål.”

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.