PRESSEMEDDELELSE

Fremtidens fødevareproduktion foregår på havet

Mandag den 13. juni 2011 kl. 10.30 besøger Villum Christensen og Karl Iver Dahl-Madsen fra Liberal Alliance Musholm A/S på Reersø Havn og i Storebælt.

Musholm A/S er en akvakulturvirksomhed, specialiseret i opdræt, forarbejdning og salg af ørreder og ørredrogn. På trods af mange trængsler er Musholm nu én af de erhvervssucceser, som Danmark behøver for at kunne bevare velstanden. Vi har brug for flere væksteventyr!

Havet har næsten ubegrænsede ressourcer til rådighed for fødevareproduktion. Havene fylder totredjedele af jordens overflade og har rigelig plads til at kunne forsyne flere gange jordens befolkning med mad og energi. Fiskeopdræt er en effektiv form for animalsk produktion, som bruger meget lidt plads og udleder relativt få forurenende stoffer pr. producerede værdier.

Vækstpotentialet på havet er stort.

KOMMENTARER ELLER YDERLIGERE OPLYSNINGER, KONTAKT:

Villum Christensen, Liberal Alliance: tlf. 33 37 49 05 / villum.christensen@ft.dk

Karl Iver Dahl-Madsen, Liberal Alliance: tlf. 29 63 83 40 / karliver@dahl-madsen.dk

Niels Dalsgaard, Musholm A/S: tlf. 58 85 90 07 / ned@musholm.com

FAKTA:

Tid: Mandag den 13. juni 2011 kl. 10.30 – ca. 12.00.

Sted: Musholm A/S, Reersø Havn, Strandvejen 101, 4281 Gørlev.

Villum Christensen er folketingsmedlem for Liberal Alliance og bl.a. fødevare-, landbrug- og fiskeriordfører. Han er partiets spidskandidat i Sjællands Storkreds.

Karl Iver Dahl-Madsen er formand for Dansk Akvakultur og folketingskandidat for Liberal Alliance i Københavns Storkreds.

Musholm A/S er en akvakulturvirksomhed, specialiseret i opdræt, forarbejdning og salg af ørreder og ørredrogn. Musholm tilbyder forædlede varer af ørred, som portioner, steaks og fileter til videreforarbejdning i industrien eller færdigpakket til catering eller detailhandlen.

Omtale i DAGBLADET/Sjællandske 11. juni 2011

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.