Der er et liv efter valget, og den 10. oktober 2011 deltager jeg i et gå-hjem-møde på CEPOS med overskriften Vækst eller modvækst? Her skal jeg debattere med John Holten-Andersen, lektor på DTU på Institut for Planlægning, Innovation og Ledelse og redaktør af bogen “Modvækst. Opgør med et dogme”.

“Vi er nødt til at vriste os fri af den vækst-filosofi, som har præget udviklingen i de seneste 100 år, og som totalt dominerer den offentlige debat”, siger John Holten-Andersen.

Jeg mener modsat, at vi er langt fra at have overskredet grænserne for bæredygtighed på jordkloden. Klima er et overvurderet problem, og de fossile brændstoffer bliver ikke så hurtigt brugt op, som ofte antaget.  Vækst og velstand er en forudsætning for, at vi kan ”gøre noget for miljøet”.

Læs mere om arrangementet og tilmelding her.

Opdatering: Se videoptagelsen her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.