Hvordan vil oppositionen genvinde magten? Hvilken rolle skal værdipolitikken spille i den nye regering? Og hvad betyder det for oppositionens muligheder, når den nye regeringen har overtaget den borgerlige økonomiske politik?

Ledende politikere fra blå blok debatterede tirsdag den 1. november 2011 hos CEPOS, hvordan oppositionen vil positionere sig fremover.

De fire repræsentanter fra den nye opposition var Claus Hjort Frederiksen (V), Lars Barfoed (K), Martin Henriksen (O) og Simon Emil Ammitzbøll (I). Professor Peter Kurrild-Klitgaard præsenterede indledningsvis sin analyse af VK-regeringens kontrakt- og værdipolitik i dens ti-årige periode.

Find debatten på CEPOS’ hjemmeside. Jeg stiller et spørgsmål om miljøpolitikken ca. 102 min. inde.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.