tyrionTyrion, Katniss & Frodo glædede sig rigtig meget til at besøge frilandsmuseet sammen med deres mormor og morfar. De var spændte på, at se det gamle hus fra Ermelundsvænget, som deres tiptipoldeforældre havde boet i. Det var et bevaringsværdigt hus, som var blevet flyttet ud på museet, da de store forandringer skete omkring 2050.

Men de tre unger fik med det samme et chok, da de så, at huset var bygget af mursten. I dag gror alle huse op af jorden og bliver til et træhus ligesom i elverskoven, Lorien hos Tolkien. Alle børn får et agern udleveret, sammen med deres livsenergikugle af urangrafit, når de er små og planter det på det sted i skovbyen, hvor de gerne vil bo. Så kan de bytte med andre, hvis de hellere vil bo et andet sted.

Så kom de ind i stuen, og blev endnu mere forbavsede, fordi der både var en fladskærm og en masse bøger i bogreoler. Uhadada, dengang havde man altså ikke engang sine egne videobriller, hvormed man kunne se film, spille spil og læse bøger i en fuld virtuel 3D verden.

Derefter gik de ud i køkkenet. Tænk, der var både opvaskemaskine og køkkenmaskiner og i bryggerset fandt de en vaskemaskine og en støvsuger!! Men der var ikke nogen husrobot, som holdt huset rent og lavede meget fin mad lige nøjagtig, når man havde brug for det.

Men allermest forbavsede blev de, da de kom ind i et “soveværelse” og så, at der var en seng. Fordi det var mange år siden, at man havde fundet ud af at spise de rigtige ting, så det slet ikke var nødvendigt at sove.

De futtede derefter lidt rundt i haven, hvor der var mange fine planter, men slet ikke nogen spændende mikroelefanter til at lege med og tamme kæmpemyrer til at holde haven i orden og dræbersneglene væk.

Til slut gik de ud af døren til den gamle carport, og gik måbende rundt om de oldgamle Toyotaer, begge to med rat, og som kun kunne køre med chauffør.

Hvor var de dog gammeldags og primitive dengang, sagde Tyrion, Katniss & Frodo til deres mormor og morfar.

Hvorefter morfar grinede i skægget og sagde: Hvordan tror I så, at jeres tiptipoldebørn vil synes om den måde, I levede på?

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.