Hvis du er et nysgerrigt og søgende menneske, har du allerede opdaget, at den information du får fra medierne om verdens tilstand, ikke er retvisende.

Hvis du gerne vil vide noget mere om, hvordan verden ser ud – baseret på erfarede data fra troværdige internationale kilder, og ikke fra virtuelle modelverdener – kunne du for eksempel booke mig til et foredrag.

Global BNP Udvikling

Jeg holder især foredrag om disse emner:

  1. Om Vækst uden Grænser, som viser at, vi mennesker er på ret kurs mod en verden i overflod, hvis vi ellers lader være med at dumme os alt for meget.
  2. Om virkelighedens komplekse klima, hvor jeg baseret på oplysninger fra det internationale klimapanel og klimaøkonomien herunder nobelpristageren, William Nordhaus viser:
    1. at vi er ikke på vej mod en klimakatastrofe eller klimakrise
    2. at den nuværende og forcerede ”grønne omstilling” giver et væsentligt større tab for menneskelig velstand og velfærd end de overskuelige konsekvenser af mulige kommende klimaændringer
  3. Om vandmiljø, som er et problem, der også er stærkt overvurderet. Vi har allerede løst en stor del udfordringen. Men forsøger nu at forcere nogle løsninger, der er langt dyrere end nødvendigt, og som reelt mobber produktionen af mad ud af DK uden, at vi får et bedre vandmiljø af den grund.
    DK er et godt landbrugsland så vi skal i stedet producere meget mere mad, især kød & fisk. Det vil være godt for det hele, både økonomi, beskæftigelse, miljø, natur og klima.
  4. Om akvakultur. Her fortæller jeg om de nyeste og hurtigst voksende lønsomme produktion af Mad fra Havet i form af opdræt af store laksefisk i havbrug, som er en af de suverænt mest ressourceeffektive animalske produktioner

Alle emner jeg qua min uddannelses- og erhvervserfaring har haft anledning til at sætte mig godt ind i.

Jeg blevet interviewet nogle gange på til videopodcasts, her er et link til det seneste interview:

Hvad koster det?

Hvis du er en lille hyggeforening uden særlig mange penge og hvis det er indenfor en radius af Sorøs afstand fra Charlottenlund, hvor jeg bor, gør jeg det gerne for et par flasker god vin. Hvis det er længere væk eller for et betalende publikum forventer jeg et foredragshonorar på et aftalt niveau plus dækning af transport og ophold.

Ring på 29 63 83 42 eller mail til mig på karliver@dahl-madsen.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.