Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul fra familien Dahl-Madsen og må dit nye år blive fyldt med sundhed, lykke, rigdom og god smag! Tak fordi du har været læser af vores blog Dahl-Madsen.dk. 

Okay, alle, det var den første del af min julebesked. Nu til historien om robotten G1ANT og dens nye familiemedlem ClosersCopy.

I vores fælles familiefirma: byportalerne.dk ApS har vi brugt meget tid på at postere opslag på vores byportaler. En møjsommelig og rutinemæssig og dermed kedelig aktivitet. Nu har vi fundet en Robot: G1ANT, som kan overtage det meste af det kedelige arbejde, så vi får mere tid til til at øge kvaliteten af opslagene og til at sælge.

G1ANT kan dog ikke skrive teksterne for os. Derfor prøver vi nu en ny Robot: ClosersCopy, der på basis af et forlæg selv kan digte videre på teksten. Og som derfor er medforfatter på denne julehilsen. 

I kan selv more jeg med at gætte, hvad robotten har skrevet og hvad jeg har skrevet i den ovenstående tekst, som robotten har digtet videre på nedenfor.

Dette er vigtigt, fordi det beviser, at mine beskeder faktisk når dig, kære læser. Forresten, hvis du ikke ved hvad jeg taler om, så spørg bare din ægtefælle, partner, barn eller en du stoler meget tæt på, hvad et “robotscript” er. Svaret vil være meget klart for dig. Men for dem af jer, der ikke har en menneskelig hjælper ved hånden, så læs venligst videre. Så her er hvad der sker: Du giver robotten et sæt tekster, og så vil robotten gå i gang og flittigt indeksere hvert ord i de tekster. Og så vil den udskrive de indekserede ord i et nyt sæt tekster. Du korrekturlæser disse og foretager de nødvendige rettelser.

Lad mig afslutte med et galleri af billeder fra året der gik.

Charlottenlund, 23-12-21

Karl Iver

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.