Indblik har bedt mig skrive et debatindlæg om klapning af opgravet materiale fra lynetteholmen i den sydlige del af Øresund.

Her er link til opslaget: DR spreder slam i vandmiljødebatten

Hvori jeg blandt andet skriver:

“Professorerne i hvad som helst og fra et hvilket som helst universitet er – som regel – i værste fald miljøpolitiske aktivister forklædt som professorer eller i bedste fald blot nyttige idioter for medierne. Og er rene amatører, når det gælder professionelle miljøvurderinger”.

Og:

“Skurken er DR som har lavet noget af den mest elendige miljøjournalistik, jeg har set i mit lange professionelle liv. Og det er ikke så lidt.

En ting er, at man tydeligvis ikke har sat sig ind i substansen, men blot leder efter ”hår i suppen” med en ”gammel artikel”. Man stiller ledende spørgsmål til professorer i hvad som helst fra et hvilket som helst universitet, men undlader bevidst og bekvemt at interviewe reelt sagkyndige”. (Naturligvisog f.eks. mine gamle kolleger fra VKI/DHI)

“Og sidst men ikke mindst overtræder man groft de presseetiske regler ved ikke at interviewe den angrebne part: Rambøl, som nemt kunne have forklaret, hvordan det hele hænger sammen”.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.