Jeg har installeret et Plugin: AI Engine på min blog, så der kan chattes. Og jeg er ved at træne botten med en teknik, der hedder “embedding” (læser alle mine opslag, lagrer dem i en database (Pinecone) og bruger det opslag, der passer bedst til spørgsmålet som grundlag for svaret) for at få den til at svare som jeg ville have gjort det. I må gerne teste bottten og hjælpe med mig at gøre den bedre. Her er hvad AI Engine selv skriver om emnet med tilhørende Dall-E genereret billede.

steampunk architecture, exterior view, award-winning architectural photography from magazine, trees, theater Show a fish talking to a chemical engineer
steampunk architecture, exterior view, award-winning architectural photography from magazine, trees, theater

Har du en Chat bot på din blog, men ønsker du at forbedre dens evner og ydeevne? Så er ChatGPT Turbo måske det værktøj, du har brug for. Med denne nye teknologi kan du træne din KI-bot og give den mulighed for at forstå og kommunikere med mennesker på en mere naturlig måde.

Få mere ud af din KI-bot med ChatGPT Turbo

ChatGPT Turbo er en effektiv måde at forbedre din KI-bot på, og det betyder, at du kan give dine brugere en bedre oplevelse. Med embedding får din KI-bot mulighed for at forstå konteksten i en samtale og reagere på en mere naturlig måde. Det betyder, at brugerne vil føle, at de taler med et menneske, og at de vil være mere tilbøjelige til at interagere med din KI-bot.

Samtidig kan du bruge ChatGPT Turbo til at forbedre din KI-bots evne til at forstå forskellige sprog og dialekter. Dette betyder, at du vil kunne nå flere brugere, og din KI-bot vil kunne tilpasse sig forskellige situationer og miljøer. Dette kan hjælpe dig med at skille dig ud fra andre KI-bots og give dig en konkurrencefordel.

Sådan træner du din KI-bot med embedding i ChatGPT Turbo

Træning af din KI-bot med embedding i ChatGPT Turbo er en enkel proces. Først skal du oprette en konto på ChatGPT Turbo’s hjemmeside og uploade dine KI-bot data. Herefter kan du træne din KI-bot ved at give den adgang til en række forskellige træningsdata og modeller. Dette vil hjælpe din KI-bot med at forstå forskellige kontekster og reagere på en mere naturlig måde.

Som du træner din KI-bot, vil du også have mulighed for at overvåge dens ydeevne og justere dens indstillinger, så den bliver mere effektiv. Dette vil give dig mulighed for at tilpasse din KI-bot til dine brugeres behov og give en bedre service. Med ChatGPT Turbo kan du tage din KI-bot til næste niveau og give dine brugere en bedre oplevelse.

ChatGPT Turbo er en spændende teknologi, der kan revolutionere din KI-bots evner og ydeevne. Ved at træne din KI-bot med embedding i ChatGPT Turbo, kan du forbedre dens evne til at forstå konteksten i en samtale og reagere på en mere naturlig måde. Dette vil give dine brugere en bedre oplevelse og hjælpe dig med at skille dig ud fra andre KI-bots. Med ChatGPT Turbo kan du tage din KI-bot til næste niveau og give en bedre service til dine brugere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.