Forleden spurgte jeg vores følgere på Klimarealisme, om der var nogen, der havde lyst til at hjælpe med at få indført brugen af kunstig intelligens på hjemmesiden. Det har ikke myldret ind med henvendelser, så jeg synes derfor, at jeg selv ville gå i gang fra en ende af.

Det første punkt på listen var at etablere en kunstig intelligens-chatbot, som kunne svare bedre på folks spørgsmål end, hvis man blot brugte søgefeltet.

Jeg har søgt mig lidt frem på området og fundet en ganske udmærket chatbot fra firmaet Ai Customer Service ChatBots Trained On Your Custom Data (fastbots.ai)

Den er enkel og ligetil at bruge og kan selv skrabe hjemmesiden for at lave den kundskabsbase, den skal bruge for at kunne komme med fornuftige svar.

Jeg har valgt at bruge Chat GPT-4o Mini som den kunstige intelligens, der leverer informationen. Det er ikke den bedst mulige, men til gengæld er den hurtig og billig.

DALLE 3 Om et moderne Orakel i form af en Chatbot

Jeg vil nu gerne høre fra mine følgere, hvad I synes om chatbotten. I kan se ikonet for chatbotten i nederste højre hjørne og starte med at stille spørgsmålene, når I trykker på den. Efter et par spørgsmål vil den bede om tilmelding til nyhedsbrevet. Det er blot for at sikre, at interessen for at stille spørgsmål er seriøs.

Lad mig vide i kommentarfeltet, hvad I synes om chatbotten, og især hvis I synes, at nogle af svarene er tossede eller forkerte. Jeg vil meget gerne vide dette, så jeg kan træne chatbotten bedre.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights