Jeg er ingeniør, og det er jeg er stolt af. Ingeniører er praktiske folk; problemknusere som ser på, hvad der virker, på det saglige og faglige.

Liberal Alliance er et godt parti for ingeniører, fordi partiet har en saglig økonomisk politik, der virker. En økonomisk politik, der bakkes op af hele den økonomiske fagkundskab. Partier, der tror, at de økonomiske lærebøger skal skrives om, vil uvægerligt lede Danmark i uføre. Ved at ville ”det gode” kommer de til at gøre ondt – især mod de svageste.

Vi skal føre en økonomisk politik, der skaber virkelig vækst. Vi skal ikke stille os tilfreds med sølle 1-2 % vækst om året. Vi skal op på 5-10 % ligesom andre små rige, homogene regioner og lande i verden.

Hvis Danmark vokser 5 % hurtigere end andre lande, vil vi løbet af bare 14 år fordoble vores velstand i forhold til de andre. Selv de laveste indkomster i Danmark vil da være på højde med middelindkomsten i de lande, vi gerne sammenligner os med.

Det er vel ikke noget mål, at vi alle bliver lige fattige?

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.