IPCC er et politisk organ, som kun vil diskutere menneskeskabte bidrag til klimaændringer og holder ubekvemme synspunkter ude. F.eks. negligeres solens indflydelse, fordi den ikke passer ind i CO2 paradigmet. ClimateGate e-mailene er det tætteste IPCC kommer på en tilståelse om datafusk fra en gruppe af forskere, der dominerer IPCC-processen.

Hos IPCC “læner man sig op af den pseudovidenskabelige aura, som omgærder komplekse 3D modelsimuleringer på supercomputere, og er dermed med til at narre folk, som ikke kender sådanne modeller, og ikke ved, at de er menneskeværk på godt og ondt. Selv om klimamodellerne ikke er gode nok endnu, kan CO2 hypotesen om menneskeskabte klimaændringer sagtens være rigtig. Vi kan bare ikke bruge modellerne til at vurdere det.”

Læs min kronik Kan klimamodellerne forudsige verdens temperaturer om 100 år? i Ingeniøren.

Præsentation om klimamodeller på møde om klimastrategier 7/12-09

Hindcasting

Tilmeld dig nyhedsbrevet

2 Comments

  1. Pingback: Viden om klima fremmer skeptiske holdninger @ Punditokraterne

  2. Pingback: Tøbrud i klimapolitikken | Punditokraterne

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.