GlobalDisastersRoserKlimalobbyen vil meget gerne have os til at kaste alt, hvad vi har hænderne og  forebygge det “farlige” ekstremvejr ved at gøre energi kunstig dyr. Som jeg skriver i min blog i Børsen i dag glemmer alarmisterne bekvemt at fortælle, at målt på den vigtigste parameter for menneskelig velfærd overhovedet, nemlig overlevelse, er ekstremvejr et  lille og stærkt faldende problem med en samlet dødelighed på 2 % af trafikdødeligheden i verden. Og at man for en brøkdel af de penge, man nu bruger på at reducere CO2 udledningen for at forebygge de indtil nu gavnlige klimaændringer, kan foretage en robust lokal forebyggelse mod alt, hvad naturen kan finde på at smide i hovedet på os.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.