Hvis du virkelig tror på. at danske medier beskriver verdens tilstand, som den er, så tager du fuldstændig fejl.

Tværtimod kan du være sikker på, at det du hører i medierne, har meget lidt virkeligheden at gøre.

Jeg håber, at jeg kan overbevise dig om dette ved, at du går ind og tager Gapminder testen.

Der er 3 muligheder:

  1. Du kan få 13 rigtige ligesom vi andre dannede mennesker. Fordi du har læst min blog eller nogle af de bøger om vejen til overflod, som jeg har linket til og derfor ved du, hvordan verden ser ud.
  2. Du får 5 eller færre rigtige, hvilket viser, at du kun læser danske medier og at du omgiver dig med mennesker, som også kun læser danske medier, i et ekkokammer, hvor I ikke et spor bedre end en samling chimpanser, som kaster med pile.
  3. Hvis du får mellem 6 og 12 rigtige, så er du i enten ret heldig eller også orienterer du dig en gang imellem andre steder hen end danske medier.
Ved du mindre end en chimpanse?

Jeg håber, at du vil få fornøjelse af mit nyhedsbrev. Jeg bestræber mig på at give et retvisende billede af verdens tilstand. Det er ikke sikkert, at det lykkes, men du kan det mindste regne med, at jeg vil indrømme det, når jeg tager fejl.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.