Staten skal holde sig langt væk fra enhver form for erhvervsstøtte inklusive til erhvervenes F&U. Det ender alt for ofte med støtte til de virksomheder, der er bedst til at lobbye sig til penge inden for tidens politisk korrekte emner.

Den der veganer hype er specielt utiltalende, da den giver ubefæstede sjæle problemer med sundhed og medfører en unødvendig forringelse af madkvaliteten. Homo sapiens er et omnivort dyr.

Til nød kan staten støtte basisforskning på statens universiteter. Men også her ville det være bedre med private universiteter, der lever af en mangfoldighed af fondsbevillinger og af tilfredse studenters betaling for studier. Den, der betaler musikken har en tendens til at bestemme, hvad der skal spilles.

Allan Holm Nielsen, Growz har skrevet om den seneste erhvervsstøtteskandale på Facebook:

Simple Feast har haft blodrøde regnskaber i selskabets levetid. Sidste år kom de ud med et dundrende underskud på 88 millioner kroner og en egenkapital på minus 104 millioner kroner.

Veganerfirmaet har gentagne gange hentet store investeringer – blandt andet fra statens investeringsfond, Vækstfonden, der sammen med den svenske venturefond Kinnevik for mindre end ét år siden har smidt næsten 200 millioner kroner i selskabet.

det er altså også dine skattekroner der er pist væk…

Av av av.

Læs mere:

https://ekstrabladet.dk/…/konkurs-med-et-brag…/9584637

Tilmeld dig nyhedsbrevet

One Comment

  1. Erling Petersen says:

    Jeg er ganske enig i den generelle linje. Jeg har selv haft den tvivlsomme fornøjelse at sidde i flere forskningsudvalg under Energiministeriets Forskningsprogram. Der er lobbyisterne der får pengene til håbløse projekter, der passer til politikernes ønsker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.