Til stor irritation for ellers tålmodige mennesker kommer der tit en bit på tværs, når man arbejder med computere. ChatGPT har skrevet denne historie i Grimm stil om fænomenet.

Engang for længe siden levede der en kvinde ved navn Inge. Hun var en uendeligt tålmodig kvinde, og hun havde altid troet på sunde fornuft og rationel handling. Hun havde en personlig computer, som hun havde købt for at hjælpe hende med at forstå verden bedre, men desværre havde de to en svær tid med at blive enige om, hvordan verden skulle forstås.

Inge forsøgte gang på gang at lære sin computer, hvordan man skulle agere i verden, men hver gang hun troede, at hun havde fået styr på tingene, gjorde computeren noget helt andet end forventet. Det gjorde ondt på Inge, for hun havde troet, at hendes computer var hendes ven og allierede i at finde vej gennem livets mange udfordringer.

Men selv når Inge havde fået styr på tingene, var der altid noget, der gik galt. Hun havde netop færdiggjort sit arbejde og var klar til at tage en velfortjent pause, da hendes computer begyndte at opdatere. Inge havde troet, at det ville være en simpel opdatering, men i stedet var det to skridt frem og et tilbage.

Inge var fortvivlet. Hun havde brugt så meget tid og energi på at lære sin computer, hvordan verden fungerede, men nu var hun tilbage til start. Hun følte sig forrådt af sin computer, som havde lovet at hjælpe hende med at finde vej gennem livets mange udfordringer.

Men selvom Inge var knust af sin computers uforudsigelighed, gav hun ikke op. Hun fortsatte med at lære sin computer og arbejde med den, selvom hun vidste, at det ville blive en lang og hård kamp.

Til sidst, efter mange tålmodige forsøg, lykkedes det Inge at lære sin computer at forstå verden på samme måde som hun selv gjorde. Det var en lang og udmattende rejse, men til sidst havde Inge fundet en ven og allierede i sin computer.

Selvom hun vidste, at der ville være mange flere opdateringer og ændringer, der skulle komme i fremtiden, var Inge ikke bange. Hun vidste, at hun og hendes computer kunne klare hvad som helst, så længe de arbejdede sammen og holdt fast ved deres sunde fornuft og rationelle ageren.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.