Foreningen Klimarealisme holder klimakonference på Christianborg den 15/9. Med temaet:

Klimaændringer udgør ikke en eksistentiel trussel for menneskeheden, og vil kun let reducere den forventede økonomiske vækst. Menneskets velstand og trivsel påvirkes minimalt af klimaændringer, og adgang til fossile brændstoffer har været afgørende for vores udvikling. Overgangen til en fremtid uden fossile brændstoffer kan have større negative konsekvenser end klimaændringerne selv. Kul vil gradvist blive erstattet af atomkraft som vores primære energikilde.

Her er link til arrangementet.

Vi advarer mod det grønne mareridt.

AI billede: Det grømem mareridt, MidJourney

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.