Klimarealismes energiske chefredaktør, Søren Hansen har udgivet denne hvidbog med titlen: Troen på klimaet, som gør op med myterne om at klimaændringer udgør et “dommedagsproblem” og at det er nemt og billigt at reducere CO2 udledningen ved at gå over til sol og vind.

Bogen adresserer endvidere hvorfor disse falske forestillinger har bredt sig til store dele af de rige vestlige samfund – til stor skade for alles velstand og velfærd – og peger på at klimaalarmismen er blevet en erstatningsreligion for mange.

Her er et uddrag af bogens bagsidetekst:

Klimavidenskaben er afgjort, og der er konsensus om tingenes rette tilstand. Alligevel er der en nagende tvivl ved hele sagen. I modsætning til næsten alle andre forskningsområder har klimavidenskaben et voldsomt behov for at forsvare sig selv. Der gribes til censur, fortielse af ubekvemme fakta, undertrykkelse af ”afvigere”, accept af lavere videnskabelig standard og ensretning af budskaberne.

I bogen her redegøres der for alle disse fænomener, og forfatteren når frem til konklusionen, at klimaet ikke mere er en videnskab men derimod en tro. Set i det lys giver mange tildragelser meget mere mening, men omvendt må man spørge, om en tro kan være et grundlag for politiske beslutninger om indretningen af samfundet?

Bogen kan købes i internetboghandlerne f.eks. Saxo.com. Bogen findes som papirudgave til kr. 179,95.

Den kan også købes som PDF-fil for kr. 19,95, dvs. en flad tyver! Er der noget at betænke sig på?

Se omtalen af bogen på klimarealismes hjemmeside.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.