I min blog om iltsvindsdata forleden skrev jeg, at dataene var indhentet efter ønske om aktindsigt. Det er formelt korrekt, da min kilde, Allan Holm Nielsen faktisk bad om aktindsigt for at få fat i tallene.

Det var imidlertid at skyde spurve med kanoner, da tallene uden videre ville være blevet udleveret til, hvem der måtte ønske det, ved henvendelse til DCE og seniorforsker Jens Würgler Hansen, ansvarlig for de marine overvågningsrapporter i NOVANA programmet.

Hvad der er mere pinligt er, at jeg i forbindelse med sommeren 23 ‘s iltsvind havde en email-udveksling med Jens Würgler Hansen – der som sædvanlig var imødekommende og saglig – og til en af hans e-mail var vedhæftet filen med iltsvindsarealer. Det overså/glemte jeg, da jeg tog sagen op igen fornylig. Hvilket jeg beklager meget.

AI billede, med GPT imagegenerator

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.