Opdatering 1: Intet er sket, men jeg har nu sendt JP’s artikel om sagen til hr. Schilling for at få ham ud af busken.

Opdatering 0: Læsernes Redaktør: Bjarne Schilling, vil undersøge sagen

Jeg har i dag sendt (endnu) en e-mail til Politikens videnskabsredaktør: Morten Garly Andersen. Ikke fordi jeg tror det hjælper, men “for the record” den dag det går op for alle, at hypotesen om : Katastrofale menneskeskabte klimaændringer” er forkastet:

Kære Morten Garly Andersen

Jeg har flere gange som mangeårig Politiken læser sendt dig nogle venlige hints om, at din og Politikens behandling af klimaområdet er ekstremt ensidig. Du har indtil nu fuldstændigt overhørt sådanne synspunkter. Senest i dag i dit indlæg om ”et køligt dansk år i en lunere verden”.

Det, du åbenbart ikke vil oplyse Politikens læsere om, er:

1. At jordens lufttemperatur ikke er steget i op til 16 år.  Betragtningerne er baseret på alle de officielle tidsserier for temperatur.
2. At IPCC’s kommende redegørelse: AR5 klart vil vise, at de fleste klimamodeller i meget høj grad overvurderer temperaturstigningen.
3. Havets overfladetemperatur stiger heller ikke mere.
4. Havets vandstandsstigning er konstant, lav og ikke accelererende.
5. Orkanhyppighed stiger ikke.

Disse betragtninger tyder på, at naturlige årsager er vigtigere/vigtigst i forhold til de tidligere konstaterede temperaturstigninger. Og at en evt. menneskeskabt klimaændring vil være lille og uden betydelige negative konsekvenser. Hvilket gør drakoniske indgreb over for fossile brændstoffer, som nu nyfindes i store mængder, dybt skadelige især for verdens fattigste mennesker.

I håbet om snart at se en retvisende og nuanceret dækning af klimaproblemstillingen i Politiken ønsker jeg dig godt nytår.

Med venlig hilsen

Karl Iver Dahl-Madsen

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.