Miljøfundamentalisterne i Naturstyrelsen er optaget af, at selv et gram kvælstof udledt i et sekund mere ude midt i Nordsøen for evigt ødelægger det danske vandmiljø. Se min leder i Dansk Akvakulturs nyhedsbrev om dette emne:

…Da en VVM koster en del (mange) penge og da den tager tid, op til et år, skal der være en god og håndfast grund til at den gennemføres, nemlig at VVM-screeningen viser, at den forventede miljøpåvirkning er væsentlig.
Her er det desværre, at kæden hopper af. Både miljømyndigheder og Natur- & Miljøklagenævn har i en række sager forlangt VVM’er for projekter, hvor påvirkningen er meget lille…

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tags:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.