bbyer292

“I min definition betyder bæredygtig, at man holder sit aftryk sig inden for samfundsmæssigt aftalte rammer. Det gør akvakulturen allerede, og vi kan glæde os over, at fiskeopdræt på grund af fiskenes gode foderudnyttelse hører til den pæne ende af den animalske produktion.”

Dette skriver jeg i min seneste leder i akvakulturnyt.

Bæredygtighed er desværre et “fluffy” begreb, som ikke er operationelt, som betyder vidt forskellige ting for forskellige mennesker. Jeg har diskuteret begrebet tidligere, og vil blot tilføje, at menneskenes liv allerede er bæredygtigt, og verdens tilstand fortsat udvikler sig mod at blive endnu bedre både for naturen og kulturen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.