norsklaks

Som I kan se af min leder fra 4. april genopstiller jeg ikke som formand for Dansk Akvakultur. Der synes heldigvis nu at være morgenluft for mit fine erhverv. Især har havbrug en stor fremtid. Så jeg kan med god samvittighed lade andre tage over.

Det, der har slået mig mest er, hvordan danske politikere uden modstand har overladt et vigtigt område som natur- og miljøpolitik til politiserende embedsmænd, som har både har haft ond vilje og været inkompetente. Det har skadet både produktionen og naturen.

Jeg regner stadig med at skulle arbejde med akvakulturen, men nu helt på egne præmisser. Og i øvrigt nyde livet med familien og vennerne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.