maanegrisen

Min respekt for danske miljøministre kan som bekendt ligge på et meget lille sted. Vi har haft 18 af slagsen. Kun 2 har haft en teknisk/videnskabelig baggrund, og langt de fleste har fumlet bolden og søgt at løse miljøproblemer ved at udflage den danske biologiske produktion til stor skade for miljøet og naturen, som jeg skrev forleden i Ingeniøren.

Nu forsøger den seneste i rækken, fr. Brosbøl at bilde folk ind, at stagnation i svineproduktionen i DK ikke har noget med miljøkrav at gøre. Det er for at sige det meget kontant, en stor, fed løgn . Som jeg blogger i Børsen er en forkert miljøforvaltning den direkte årsag til, at dansk biologisk produktion ikke udvikler sig som forventet i forhold til et stærkt stigende globalt fødevaremarked.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.