avogadro

Dansk pesticidpolitik er dumhedens holdeplads. Symbolpolitik af værste skuffe, fordi Miljøministeriet ikke kan få sig til at sige til danskerne at lovlig anvendelse af moderne pesticider ikke alene er harmløst, men som  jeg skriver i  min blog i Børsen oven i købet gavnlig for naturen, da pesticider sparer plads, og for sundheden, da pesticider gør frugt og grønt billigt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

3 Comments

 1. Jens Ellegaard says:

  Kære Karl Iver,

  Mange tak for din blog i Børsen om pesticider og Miljøministeriets politiske dagsorden om at skabe unødig frygt hos befolkningen. Vil du ikke være så venlig også at indrykke din blog som et læserbrev i Politiken, Information og Weekendavisen, da det er deres læsere, som skal have påvirket deres holdning.
  Endnu engang tak for din indsats for rimelig miljøregulering.
  Mvh,
  Jens Ellegaard
  Gårdejer og direktør

  • Kære Jens

   Du har helt ret. Men problemet er at Politiken segmentet ikke ønsker at høre den slags, jeg har sendt mange ting til Politiken, som ikke kunne blive optaget. De svarer standard: at de har så mange kvalificerede indlæg. Hvorefter jeg så svarer undrende, at hvorfor bliver de så ikke bragt?

   Weekendavisen er ikke uden for rækkevidde, så lad mig prøve den.

   Med venlig hilsen

   Karl Iver

 2. Nina Svanborg says:

  Det har jeg også prøvet gennem årene, men det er totalt umuligt at komme igennem. Ingeniøren er ikke et hak bedre….
  mvh. Nina

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.