cornucopia-clip-art-cornucopia1

Der er ingen fysiske, naturvidenskabelige begrænsninger for, at alle mennesker kan komme til at leve et liv i overflod. Se min seneste blog i børsen, hvor jeg giver en række referencer til vejen til overflod.

Vi kan sagtens dumme os alligevel og give magten til antivækst fundamentalisterne i det grønne segment, så vil det for alvor gå galt for menneskene. Men jeg vælger også her den optimistiske tilgang og tror, at menneskenes ønske om at gøre godt for sig og sine vil sejre.

Og her er lige en opdatering med et par helt nye referencer om emnet.

Pinker & Rosling 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

One Comment

  1. Pingback: Julen 2014 – Store forventninger

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.