Thomas Finn har i sin spændende podcastserie: “jeg skal lige forstå“, været så venlig at give mig plads til at tale ud, og vise hvorfor nutidens jammer i en del af de rige lande intet har med virkeligheden at gøre, og hvordan frie mennesker bliver stadigt rigere og dygtigere.

Og at vise, at de fleste medier og politikere i DK og i mange andre lande ikke er i nærheden af at give en retvisende beskrivelse af virkeligheden, men hellere vil skræmme folk fra vid og sans for at skaffe sig læsere og stemmer.

Ikke nogen ny erkendelse:


The whole aim of practical politics is to keep the populace alarmed (and hence clamorous to be led to safety) by an endless series of hobgoblins, most of them imaginary.

― H.L. Mencken, In Defense Of Women

En sørgelig konsekvens ved al jammeren er, at alle de storslåede og glade muligheder for menneskenes lyse fremtid ignoreres af mediernes grædekoner.

Med mindre vi dummer os totalt – hvilket ikke helt kan udelukkes – er den sikre fremtid for menneskene en tilværelse i overflod, hvor vi kan kolonisere i det mindste vores egen galakse = Vækst uden grænser

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.