Hermed deler jeg i anledning af Elon Musk overtagelse af Twitter endnu en god blog fra Manhattan Contrarian.

Om Musk og Twitter hedder det bl.a.:

For the diversification project, Twitter is an inspired choice. Twitter has an excellent chance of seriously enhancing its future growth in new hands, for reasons that I think are obvious. Over the past several years, in the grip of its woke young staff, Twitter has intentionally driven away or limited the reach of easily half of its potential users. Now, if Musk follows through, it can be fully open to everybody.

For min egen regning vil jeg tilføje, at jeg til enhver tid vil foretrække en excentrisk milliardær til at levere mine nyheder, frem for hvad et statsstøttet organ som DR (og mange af de øvrige medier, der lever af mediestøtte), som styres af, hvad et flertalsdiktatur måtte mene er rigtigt.

Så jeg har straks meldt Klimarealisme ind på Twitter og vil øge min aktivitet på samme medie.

Om Tesla mm. hedder det:

I have little doubt that Musk himself has figured out that the value of the Tesla company is ready for a big fall. Musk sold something in the range of $18 billion of Tesla stock at the end of 2021, and now just sold another $8.5 billion in connection with raising equity for his purchase of Twitter. Clearly he is limited in his ability to just walk away from Tesla, but he is certainly doing his best to diversify.

Hjemmeoplader til Tesla, foto: Clever.dk

Min vurdering er, at elbiler ikke har fremtid i en rational, markedsbaseret økonomi – som vi dog desværre ikke har. Og man kan blive meget rig af at investere i tulipanløg og andre bobler, hvis man bare kommer ud i tide.

Sagen blev afgjort for mere end 100 år siden hvor ICE (Internal Combustion Engine) uden problemer vandt over elbiler. Af samme grund som de også ville vinde idag: Energitæthed, da 50 liter benzin indeholder ligeså meget energi som 500 kg elbatteri (= transport af 5-10 ekstra personer) og en ICE bil kan fylde tanken helt op på 3 minutter.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.