Her får du et skarpt indlæg fra forfatteren til klimakætteren. Jakob Kjær.

Danmark er ramt af et farligt samfundsmæssigt fænomen, der hedder den 3-armede tyveknægt.

Fænomenet opstår når følgende 3 faktorer er til stede i samfundet:

  • En usynlig trussel, som man kan skræmme befolkningen med. Alle kan forstå truslen, men ingen kan se den.
  • Politiske og ideologiske interesser, der ønsker at bruge truslen til at få øgede magtbeføjelser, så de kan indføre deres ideologi.
  • Kommercielle interesser, der ønsker at berige sig selv på andres bekostning ved at formidle oplysninger om truslen og tilbyde en løsning på problemet.

Når disse 3 faktorer er til stede i vores samfund opstår der en selvforstærkende dynamik, der kan holde sig selv i gang og vokse med en voldsom kraft, som en tornado der hvirvler gennem vores samfund og suger pengene op af vores lommer og skræmmer vores ungdom. Trussel, magt og penge i hellig treenighed. En vaskeægte 3-armet tyveknægt.

Problemet med den 3-armede tyveknægt er, at den beriger nogle få, mens den almindelige del af befolkningen forarmes og arbejdspladser og erhverv nedlægges.

Vindmøllen er med sine 3 vinger en fysisk manifestation af den 3-armede tyveknægt.

  • Truslen er den globale opvarmning med oversvømmelse til følge.
  • Den politiske og ideologiske løsning er den grønne omstilling.
  • De kommercielle interesser er FN, banker, pensionsselskaber, leverandører af klimaprodukter, medier, forskere, foredragsholdere, forfattere, etc.

På nedenstående illustration kan man se hvordan vindmøllen med sin snurren kan suge penge ud af samfundet.

Den 3-armede tyveknægt kan først stoppes når den almindelige befolkning, der betaler hele gildet, får øjnene op for bedraget og siger stop. Da vil truslen forsvinde, som dug for solen, fordi truslen aldrig var reel, men udelukkende var et skræmmebillede skabt for at få magt og tjene penge.

Op til årtusindskiftet hylede medierne op om at alle elektroniske systemer og computere ville gå ned når vi rundede år 2000, fordi mikrochips ikke kunne håndtere årsskiftet. Samfundet brugte enorme summer på at imødegå dette problem, men Nytårsaften skete der intet. Der var larmende tavshed. Ingen stillede spørgsmål. De mest skamløse løgnere sagde de havde løst problemet.

Historisk set minder det om kvaksalveri. Kvaksalveren stiller en falsk diagnose og tilbyder patienten en dyr virkningsløs medicin. Når så patienten klager over at medicinen ikke har virket siger kvaksalveren, at patienten ville have været meget dårligere stillet uden medicinen. Og hvem kan modbevise det når medicinen er indtaget? Dette ældgamle svindelnummer blev flittigt brugt under Coronaen.

Den virkelige trussel er ikke jordens undergang. Den virkelige trussel er alle de 3-armede tyveknægte, der uhindret fylder os med løgn og bedrag, mens de stjæler vores penge og nedbryder vores samfund.

At isen smelter er jo slet ikke nogen nyhed. Det har den faktisk gjort de sidste 12.000 år siden sidste istids ophør.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Comments are closed.