Sammen med Steffen Kirkegaard, arrangerer jeg denne begivenhed, på Cholon by Lâm Lê, TIRSDAG DEN 2. MAJ 2023 KLOKKEN 17.00.

Mødet handler om:

Vi nærmer os AGI” General = (A.I. på menneskelig niveau). Vi vil gerne samle nogle mennesker, som ved noget om emnet og som er aktive på området til et fysisk møde. Mødet indledes med korte oplæg fra Karl Iver Dahl-Madsen, fhv. formand for Instituttet for Fremtidsforskning, og aktiv blogger om emnet. På mødet vil Steffen Kirkegaard – Futurist og Forfatter, fortælle om hvor langt vi er med AGI og hvordan det vil påvirke vores verden. Der vil være mulighed for at deltage virtuelt.

Derefter er de fri diskussion hele vejen rundt om området. Til slut, forslag til hvordan vi organiserer os for at undgå utidig og skadelig politisk indblanding i emnet. Karl Iver Dahl Madsen er moderator.

Programmet tager ca. en halvanden time. Og vi starter kl. 17.00 der vil være mulighed for at købe i baren. Arrangementet er gratis.

Tilmeldelse kan ske på Facebook gruppen: Kunstig Intelligens

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.