Gæsteindlæg fra Karsten Skjalm. Genpostet fra hans opslag på FB

Se også denne Ukrainiske blogger: 

Da USA trådte ind i 2. verdenskrig, fik såvel Japan som Nazi-Tyskland smæk. Slut med de 2. aksemagters imperiale drømme. Putin bør virkelig frygte USA. Det gør han også. Måske forklaringen på, at han evindeligt brokker sig over USA’s våbenleverancer til Ukraine. USA’s højteknologiske våben er stort set på alle punkter de russiske overlegne, Hvis USA tillige havde sendt F35 kampfly til Ukraine, og de ukrainske piloter havde lært at anvende dem, skulle I have set køjer. RUS måtte snegle sig afsted i Luhansk Oblast og i Donetsk Oblast har de knapt nok gjort fremskridt. Givet hvor mange soldater, Kreml sendte til Donbas i 2. fase, da UAF endnu ikke havde modtaget de nye højteknologiske amerikanske våben, ville det have været en regulær massakre.

EU burde være evigt taknemmelige for USA. USA er næsten gået all-in for at redde Ukraine. Zelenskiy og UAF er.

USA’s våbenleverancer til Ukraine er som et bundløst kar, ikke uligt den amerikanske våbenproduktion i WWII.

Igår sendte USA endnu en stor våbenpakke til UKR til en værdi af $1,1 mia.

• Hele 18 flere HIMARS (bringer totalen op til 34, dvs. næsten en fordobling. (ift hvad UAF har i brug nu. RU bryster sig af, at de har destrueret så og så mange HIMARS, men sandheden er, at de ikke har destrueret eller fået fat på en eneste.

• Mindst 12 ekstra M270
• 150 taktiske taktiske militærkøretøjer
• 150 HMMWVs (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicles)
-50 lastbiler and 80 anhængere til at transportere tungt udstyr
-2 radar for til at opdage russiske UAV
-20 multi-mission radarer, herunder UAV, kampfly og missiler

Imellemtiden er RU shit out of luck med deres UAV. De er løbet tør for anti-jamming komponenter til UAV, og må købe UAV og radarsystemer til at opdage ukrainske UAV til en ‘rimelig pris’, som RU’s MoD skriver. 7 mdr inde i krigen kan RU altså ikke selv producere UAV. Det bliver free lunch for de mange ukrainske UAV

Konklusion: Helvede skal fryse til is, før Rusland vinder denne krig. De har kun en mulighed tilbage: At anvende atomvåben

Kina og Inden forholder sig totalt passive over for de værste krigsforbrydelser, en stormagt har begået siden 2. verdenskrig. Alle medlemmer af FN skulle have fordømt Rusland.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.