Frygtens købmænd – som skaffer sig penge, magt og opmærksomhed ved at skræmme folk fra vid og sans – har alt for frit spil. Læs denne bog: Farligt – Hvordan de fodrer din frygt, og hvorfor du æder det?

Vi ser det tydeligt på klimaområdet. Men også om Covid.

På FB tager, Lars Christensen, en af de værste; virologen Astrid Iversen grundigt i skole

Her er Astrid Iversen. De danske medier brugte hende flittigt under nedlukningerne. Fra den første dag fremsatte hun de mest vanvitttige katastrofe-“prognoser” om død og ødelæggelse, hvis vi ikke indførte de mest drakoniske nedlukningstiltag.

Og nu er hun sur over, at de danske sundhedsmyndigheder har fundet tilbage til en smule fornuft.

Det er helt oplagt, at det hun bedriver INTET har med videnskab at gøre. Det er ren hysteri.

Og ja, det er altså svært ikke at tænke at motivet ikke er “folkesundheden”, men opmærksomhed, bevillinger – og måske endda en politisk agenda, som jeg så ikke kender.

Desværre havde personer som Astrid Iversen meget stor indflydelse under nedlukningerne i både Danmark og andre lande i verden. Ingen lyttede til økonomer eller andre fagfolk, der advarede mod de langsigtede konsekvenser af panik-tiltag som skolelukninger.

Vi ved nu, at skolelukninger stort set ingen menneskeliv har reddet, men derimod i meget, meget høj grad har ført til massive læringstab.

Astrid Iversen og andre corona-fanatister bærer en meget stor del af skylden for dette. Og de burde stilles til ansvar for det. Her spiller medierne en meget vigtig rolle.

Bemærk så i øvrigt, at der altså stadig er corona-restriktioner af forskellige art i masser af lande i verden. I USA er det f.eks. ikke unormalt, at der er maskepåbud på forskellige uddannelsesinstitutioner.

Omkostningerne ved den globale nedlukningspolitik har været massive. Inklusiv den massive inflation, som vi nu har set i snart to år.

Der var en regning – og personer som Astrid Iversen har bidraget til, at den regning er blevet meget, meget stor. Det er ufatteligt, at nogen medier overhovedet vil tale med hende. Hun bedriver ikke videnskab. Hun bedriver frygt-propaganda.

Her er link til artiklen: Corona-krig: ‘Bizart’ og ‘skræmmende

Kan være et billede af tekst, der siger "-Mens Europa og resten af verden opfordres til det modsatte, lofter Danmark foden fra bremsen og saetter den pả speederen forhold til smittespredning. Det Dete er risikabelt. Det er fortsat en ny virus, mange far senfolger, og vi kender ikke langtidskonsekvenserne, hvis de fleste skal smittes 1-2-3 gange árligt i mange ảr fremover, siger professor Astrid Iversen fra University of Oxford England."

Redaktørens bemærkning: Dødens Købmænd skal drages til ansvar

Frygtens Købmænd, MidJourney prompt: merchants of fear, –ar 3:2 –q 1

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.