Smaragdbrylluppets Saga: En Eventyrlig Rejse
Og således fortsætter eventyret, med latter, kærlighed og en uudslukkelig tørst på livets vidunder.
Og således fortsætter eventyret, med latter, kærlighed og en uudslukkelig tørst på livets vidunder.
I denne model vælger folk frit, hvilke governance-systemer de ønsker at tilhøre, mens de fortsat lever side om side uden konflikt. Det er en evolution af bystater
Ifølge FN er opdræt af fisk imidlertid en vigtig del af fremtidens fødevaresystem, fordi ansvarligt havbrug har en række miljø- og klimamæssige fordele sammenlignet med anden animalsk produktion. Opdrættede fisk har f.eks. et lavere CO₂-aftryk end både oksekød, lammekød og svinekød – og desuden har fisk en langt bedre foder-til-vækst-konvertering, hvilket reducerer miljøpåvirkningen.
Alene de første 50 år forliste mere end 20 skibe under transport af kryolit fra Grønland til Danmark. I 1942 sank kryolitselskabets skib ”Hans Egede” med en last kryolit og hele besætningen på ca. 25 mand omkom.
Bogen består både af almene og filosofiske analyser samt af en række dagbogsnotater om nedlukningens mange begivenheder. Det er tale om et slags demokratisk funderet vidnesbyrd.
Sukker er ikke bare en skurk i vores kost – det kan være en vigtig smagsforstærker, når det bruges bevidst
Brøns-Petersen mener, at en populistisk og ineffektiv klimapolitik kan blive dyr og modarbejde sine egne mål. Han opfordrer til en borgerlig, markedsbaseret tilgang, der sikrer, at klimaindsatsen faktisk gør en forskel globalt.
Klimaforandringer bør ses i sammenhæng med andre globale udfordringer, og en alarmistisk tilgang er skadelig for den videnskabelige debat.
Min bedste oplevelse var, da vi spillede mod vores arvefjende i Ulbølle og jeg scorede det afgørende mål, så vi vandt med 2-1 og øjeblikket efter var jeg dækket af en bunke glade Ollerup spillere
De gange, jeg har været i USA, har jeg været superglad for den lette adgang til store mængder billigt, sundt og velsmagende oksekød. Jeg er godt træt af, at bureaukraterne i EU forhindrer mig i at spise det, jeg gerne vil have